Sem paling banyak main....!!!!


Dh kul 12 pun... tp ku asyik dok mengadap laptop ni jew.... sambil layan lagu ngan facebook... awalnye ingat nak stdy... baru bace suku nota dh rase ngantok (Syaitan ni xde keje lain ke hah... pantang tgk org nak bljr). Dah duk main facebook ni x ngantuk plak ek... hehehehe.... Hiburan2!!!!! Nak kate x suka x ley jgk... nnt terkena btg idung sendiri baru tau... hahahaha....

Pejam celik, bgn pagi g kuliah tiga pat jam... balik bilik tido. sedar2 sekejap je dah exam... pejam celik lagi upenyer aku tinggal 2 paper je lagi. 9/11 ngan 11/11. aduuhhh...!!!! dh la bnyk lagi x bace.... sem ni mmg sem yang ku rase paling banyak sekali ku main laaa.... semester sebelum2 ni ade jugak la kurangnyer... ku rase sebab sem ni dh ade tenet kot kat bilik. x yah ssh2 mcm dulu kene g library @ fak bila nak men tenet. huhuhuhu.... tapi ade bgs jgk... x yah jgk la ku susah2 nak kuar g cari bahan tuk asngmt n leh survey buku kat bilik je... Teknologi2!!!

Walaupun 6 paper je... tp subjek berat2 btol... ssh jgk nak bawak... tambah2 bab nak kene ngafal2 nie... hehehe.... untuk 2 paper akan datang nie ku harap sangat2 la leh dapat "A". InsyaAllah.... klu x mampoih aku... PNGK lepas dh la jatuh menjunam ( Tapi atas 3 lagi la ). Harap sem ni dapat kekal, x pun naik cket dh kira baguih la sngt2... aku dh riso giler2 nie... 4 paper yg lepas... dua paper je yg aku yakin cket jwb... dua lagi hanya Allah saje yg tau.... betapa siksanyaaaaaaaaaa........ Ape2 pun jomla kita sama2 doakan kejayaan kita bersama biar sem ni semua PNGK kita naik belaka... xde yg turun2.... Apa2 pun... hidup mesti diteruskan... kita hanya merancang... Allah yang menetukan segalanya....



* Klu Result sem ni dapat kekal @ naik... ku Nazar Pose Sehari... InsyaAllah boleh dapat...        Ameen..

BaS ke Feri nie???

 
Bas ke Feri nie... (jawab2!!!... hahaha...)
 
 Terjunam masuk parit ke nie?? huhu...

Tapi dalamnye x mcm Bas Pun..??

Driver Bas ni tido ke hah??? Jambatan kat sebelah... laut jugak yg dia nak redah... hahaha...

hahaha... tgk x tenggelam pown.... sape kate drivernyer salah jalan...


dah selamat sampai pun...

Hebatnyer leh plak masuk2 dlm air ek??? gmbr ni ku amik mase g melancong thn lps. (huhu) klu korg nak tau ni la kehebatan bas kat Dubai. Org panggil AMPHIBIOUS WATER BUS...!!! betapa canggihnya teknologi sekarang sampai bas pun leh idup 2 alam... hahaha... bila pulak kita rakyat malaysia nak menghasilkan Feri jalan atas jalan raya... kah3.... !!!




HaRLeY DaVidSoN...???


The Harley for Men:



The Harley for Women:




There was an error in this gadget

  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP